logo

Gang Bang (Obert fins a l’hora de l’Àngelus) (2010/ 2011)

La nit prèvia a la visita del Sant Pare a Barcelona, La llum, un local d’homes, on s’hi fa sexe, no dóna l’abast. Allà hi conflueixen peregrins catòlics i habituals: aquell que fa anys que és el primer d’arribar i el darrer en sortir; una catequista drogada de GHB; o un jove que acaba de fer els 18 anys i que, per celebrar l’aniversari i la coincidència a la ciutat del cap del Vaticà, ofereix el seu cos a tots aquells que desitgin posseir-lo... En plena bacanal, s’hi presenta un home desesperat i amb la intenció de recuperar el seu fill. 

gang bang cartell

Autor resident Teatre Nacional de Catalunya / Projecte T6 (Temporada 2010/211). Estrena amb direcció de Jose Maria Miró el 24 de març de 2011 a la Sala Tallers del TNC. Repartiment: Companyia T6 (Àngels Poch, Oriol Genís, Jordi Figueras, Xavier Pujolràs, Anna Moliner, Joan Negrié, Rosa Boladeras, David Vert i Òscar Castellví)

Publicat en català per Arola Editors i en castellà a la Revista Asturiana de Teatro (La Ratonera). Pròleg de Josep Maria Benet i Jornet.

gang bang 1

gang bang 2

bang 064

bang 014

bang 056 

facebook | twitter

2015 JOSEP MARIA MIRÓ