logo

Nerium Park (2012)

En Gerard i la Marta s’han instal·lat a Nerium park, una urbanització als afores, a mitja hora de la gran ciutat. Passen els mesos i, a causa de la crisi, no hi arriben nous veïns. Viuen en una urbanització fantasma. A tall de thriller, l’obra transcorre en dotze escenes, cadascuna corresponent a un mes de l’any, i pren com a nom el baladre (del llatí Nerium Oleander), un arbust ornamental i tòxic característic d’aquestes urbanitzacions i zones de carretera. 

Estrena amb direcció de Josep Maria Miró el 18 d’octubre de 2013 a la Sala La Planeta al Festival Temporada Alta de Girona / 17 de juliol de 2014 Sala Pina Bausch dins del Festival Grec de Barcelona. Repartiment: Roger Casamajor i Alba Pujol.

Premi Jaume Vidal i Alcover Ciutat de Manacor 2013 i VII Premi Quim Masó 2013 a projectes teatrals.

Publicat per l’editorial Món de llibres. Pròleg de Fabrice Corrons.

Nerium Park 011

Nerium Park 010

 

Buenos Aires (Argentina)

Estrena maig 2016 a Timbre4 amb direcció de Corina Fiorillo i traducció d'Eva Vallines. Repartiment: Claudio Tolcachir i Paula Rasenberg.

Atenes (Grècia)

Estrena febrer 2016 amb direcció d'Stavros Stagos i traducció dels de Paros.

Nicòsia (Xipre) 

Estrena 17 d’abril al Teatre Dionysos de Nicòsia. Direcció: Leandroy Implodes. Repartiment: Μαρίνα Αργυρίδου i Γιώργος Αναγιωτός. Traducció: Els de Paros.

Cartell Nerium Park Teatre Dionysos Nicòsia (Xipre)

Nerium Park Teatre Dionysos Nicòsia (Xipre) 01

 

Premsa

  • Lectures dramatitzades

Lectura dramatitzada al Théätre des Halles al Festival d’Avignon (França) el 8 de juliol de 2015 amb direcció de Veronique Bellegarde.

Lectura dramatitzada a l’Institut Cervantes d’Atenes (Grècia). 2 de març de 2015. Organitzat per Teatro Pasión i Instituto Cervantes. Direcció de Tasos Iordanidis. Repartiment: Tasos Iordanidis i Thalia Matica. 

  • Traduccions

  • Nerium Park Traducció al castellà d’Eva Vallines
  • Nerium Park Traducció al francès de Laurent Gallardo
  • Nerium Park Traducció al grec “Els de Paros” (María Chatziemmanouil,  Yiannis Mantas i Dimitris Psarras)
  • Nerium Park Traducció a l’anglès de Sharon G. Feldman

facebook | twitter

2015 JOSEP MARIA MIRÓ